Rouwbiedermeier Schemerlicht

Fleurop Flowers.NL
500868102
9110023769196
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Voel het vertrouwen en de geborgenheid met dit prachtige stuk van kleuren in natuurlijk schemerlicht.

Rouwstuk Bestellen.

Dit Biedermeier rouwbloemstuk is geschikt voor op of nabij de rouwkist. Onze lokale Fleurop bloemist zal met veel zorg, vakmanschap en aandacht het Rouwbloemstuk maken en tijdig afleveren op het gewenste adres.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken.

Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. Ook in het weekend.

Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht.

Product-balk-Bloemen

Bestel voor 13:00 uur voor levering vandaag. Za. voor 12:00. Zon en feestdagen uitgezonderd.

* = verplichte velden

  • Specialist in Rouwbloemen
  • Gegarandeerde tijdige levering.
  • Meer dan 90 jaar ervaring.
  • Ambachtelijk samengesteld.
  • Bezorgd door de Lokale FLEUROP Bloemist.

Klanten beoordelen ons met een 9,2/10. Al meer dan 150.000 klanten gingen u voor.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 7,95 verzend en handelingskosten. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheidsinvloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden. 
 
Standard Size approx:40cm
Medium Size: approx:50cm
Large Size: approx:60cm