Kistbedekking rouwbloemen

Bloemen voor op de kist bestellen.

Kistbedekking van bloemen.

De kistbedekking van bloemen vormt een mooie aankleding van uitvaartkist of grafkist. Dat als een warme deken van bloemen op de rouwkist, uitvaartkist ligt.

Meer informatie over kistbedekkingen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kistbedekking met bloemen bestellen

Maak een keuze voor de geschikte bloemen die passen bij de overledene. U kunt hierbij kiezen voor kistbedekking bestaande uit stijlvolle rozen, orchideeën of een speciaal samengesteld bloemstuk in de kleur naar keuze. In assortiment vindt u verschillende prachtige kistbedekking. De bedekking zorgt voor aankleding van de kist en is een mooi laatste gebaar. Rouwstukkenrouwboeketten en kistbedekking zijn iets persoonlijks en wij zorgen er dan ook graag voor dat dit tot in de puntjes verzorgd is. 

De afmetingen van een kistbedekking met bloemen varieert per product. Indien u een kleiner rouw bloemstuk wenst, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij maken het kistbedekking graag voor u op maat.

Kistbedekking van bloemen met lint

Als laatste groet kunt u een persoonlijk boodschap toevoegen op lint. Aan een kistbedekking kunt u twee slippen toevoegen met tekst. Meestal heeft u voldoende ruimte om uw laatste groet en eventuele namen te laten bedrukken. 

Kistbedekking van bloemen bezorgen op locatie

U kunt uw bloemen kist bedekking laten leveren op locatie bij het uitvaartcentrum. Wij zorgen dat de bloemen kistbedekking netjes en tijdig op de afgesproken locatie wordt geleverd. Indien u voor 13:00 besteld bezorgen wij de kistbedekking van bloemen dezelfde dag.

Hoe kan ik een kistbedekking bestellen?

Tijdens het bestel proces van de kistbedekking hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Wij bezorgen de kistbedekking altijd op een locatie van uw keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft de kistbedekking dus niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat de rouw bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.Zoals ook hierboven staat aangegeven, kun je altijd bij de bestelling ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen.

Heb je vragen over een kistbedekking of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op via de klantenservice .

Wil je een ander soort rouwbloemen dan een kistbedekking van bloemen bestellen? Dan kun je een andere bindvorm of stijl kiezen, bijv. rouwboeket of zoek je een rouwbiedermeier. Een rouwhart, rouwkruis , ster of vlinder of een andere speciale vorm of een rouwkrans behoort ook tot de mogelijkheden  . Een rouwstuk in ovale vorm of druppel vorm zijn zeker goede opties als bloemen voor een uitvaart of begrafenis.