Rouwstuk kistbedekking "Ontroerend dichtbij"

Fleurop Flowers.NL
500894112
9110023769080
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel het rouwstuk kistbedekking Ontroerend dichtbij

Het natuurlijke rouwstuk kistbedekking "Ontroerend Dichtbij" is een uniek en bijzonder bloemstuk, speciaal ontworpen om een eerbetoon te brengen aan de overledene. Het bloemstuk is geheel in een kurk boomstam gestoken, wat het een authentieke en natuurlijke uitstraling geeft. De combinatie van verschillende bloemen en groenmaterialen zorgt voor een rustige en serene sfeer, terwijl de kurk boomstam zorgt voor een persoonlijke en emotionele touch. Dit rouwstuk laat zien dat de overledene altijd dichtbij zal blijven en symboliseert de natuur en de eeuwigheid. "Ontroerend Dichtbij" is een oprecht en ontroerend eerbetoon aan de overledene en zal zonder twijfel troost bieden aan de nabestaanden.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwstuk "Ontroerend Dichtbij" bezorgen.

Het rouwstuk  "Ontroerend Dichtbij" maken we met groenmaterialen en de hierboven beschreven bloemen. In verband met de beschikbaarheid van bloemen is het mogelijk dat het rouwarrangement iets af kan wijken van de foto. Desalniettemin proberen we het rouwstuk met rouwbloemen "Ontroerend Dichtbij" zo goed mogelijk na te bootsen zoals die op voorbeeld is weergegeven.

Aangezien het rouwstuk "Ontroerend Dichtbij" met rouwbloemen is gestoken op een biologisch afbreekbare steekschuim ondergrond, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen. Dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het soort bloemen dat in het stuk zijn verwerkt. Wij raden je aan om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaart ceremonie te laten bezorgen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat het rouwstuk  "Ontroerend Dichtbij" er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaart.

Onze lokale uitvaartbloemist zal rouwstuk "Ontroerend Dichtbij" van bloemen met grote zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen voor de uitvaart.


Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar
Standard Size approx:80cm
Medium Size: approx:90cm
Large Size:

approx:100cm

Gerelateerde Producten