Rouwhart "Stille woorden" - Flowers.NL®
Rouwhart "Stille woorden" - Flowers.NL®

Rouwhart "Stille woorden"

Fleurop Flowers.NL
500801130*
9110023778730
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel dit Rouwhart "Stille woorden".

Rouwstuk 'Stille Woorden' is een prachtig rouwhart gemaakt van een vrolijke bonte variatie van bloemen van het seizoen. Het rouwstuk is verkrijgbaar in formaten van 40cm, 50cm en 60cm en is een unieke manier om eer te betuigen aan een geliefde. Laat de stille woorden van de bloemen spreken en geef troost tijdens moeilijke tijden.

Het rouwstuk is verkrijgbaar in drie verschillende formaten, zodat er altijd een geschikte optie is voor elke gelegenheid. Of u nu een kleiner rouwstuk wilt voor een intieme afscheid, of een groter rouwstuk voor een grotere groep mensen, wij hebben het perfecte formaat.

Met rouwstuk 'Stille Woorden' kunt u laten zien dat u er bent voor degene die rouwt en dat u hen steunt tijdens moeilijke tijden. Laat de stille woorden van de bloemen spreken en geef troost met dit prachtige rouwstuk.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwhart "Stille woorden" bezorgen.

Het rouwhart "Stille woorden" maken we met groenmaterialen en diverse (kleuren) bloemen. In verband met de beschikbaarheid van bloemen is het mogelijk dat het rouwarrangement iets af kan wijken van de foto. Desalniettemin proberen we het bloemenhart "Stille woorden" zo goed mogelijk na te bootsen zoals die op voorbeeld is weergegeven.

Rouwhart"Stille woorden" schikken we in 3D, hierdoor zijn de bloemen mooi zichtbaar tijdens de uitvaartplechtigheid. Meestal wordt het stuk door de uitvaartleider op of naast de kist gelegd samen met eventuele andere stukken.

Aangezien rouwhart "Stille woorden" is gestoken op steekschuim, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen. Dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het soort bloemen dat in het stuk zijn verwerkt. Wij raden je aan om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaart ceremonie te laten bezorgen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat het rouwhart "Stille woorden" er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaart.

Onze lokale uitvaartbloemist zal rouwhart "Stille woorden" met grote zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen voor de uitvaart.


Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar
afmetingen
  • 40-45 cm
  • 50-55 cm
  • 60-65 cm

OASIS® BIO Steekschuim is 51,5% biologisch afbreekbaar binnen 365 dagen en 91% in 3 jaar.
Ondergrond is 100% biologisch afbreekbaar
Geschikt voor alle duurzame arrangementen