Rouwhart "Sweet White"

Fleurop Flowers.NL
91357
9110023775982
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel dit Rouwhart "Sweet White".

Momenteel niet beschikbaar

Dit prachtige rouwstuk is een subtiel en stijlvol eerbetoon aan een dierbare overledene. Het kleine bloemenhart is zorgvuldig opgemaakt met verschillende bloemensoorten, waaronder kalanchoë, Phalaenopsis orchidee en gipskruid. De combinatie van deze bloemen zorgt voor een bijzonder effect, waarmee u de herinnering aan uw dierbare op een waardige manier in ere houdt.

Met een afmeting van ca. 25cm is het hartje een bijzonder detail in een bloemstuk. Het wordt op een verfijnde manier gecreëerd door een ervaren bloemist, zodat je verzekerd bent van een kunstig opgemaakt product. Het rouwstuk zal opvallen door zijn schoonheid en zal jouw dierbare een waardige nagedachtenis geven.

Een rouwstuk is altijd een persoonlijke uiting van verdriet en verlies. Het kleine bloemenhartje is een mooie en subtiele manier om dit te uiten. Laat je inspireren door dit kunstige en stijlvolle rouwstuk.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwhart "Sweet white" bezorgen.

Het rouwhart "Sweet white" maken we met groenmaterialen en diverse witte  bloemen. In verband met de beschikbaarheid van bloemen is het mogelijk dat het rouwarrangement iets af kan wijken van de foto. Desalniettemin proberen we het bloemenhart " Sweet white" zo goed mogelijk na te bootsen zoals die op voorbeeld is weergegeven.

Rouwhart"Sweet white" schikken we in 3D, hierdoor zijn de bloemen mooi zichtbaar tijdens de uitvaartplechtigheid. Meestal wordt het stuk door de uitvaartleider op of naast de kist gelegd samen met eventuele andere stukken.

Aangezien rouwhart "Sweet white" is gestoken op steekschuim, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen. Dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het soort bloemen dat in het stuk zijn verwerkt. Wij raden je aan om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaart ceremonie te laten bezorgen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat het rouwhart "Sweet white" er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaart.

Onze lokale uitvaartbloemist zal rouwhart "Sweet white" met grote zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen voor de uitvaart.


Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar