Rouwstuk op maat - Druppelvorm

Fleurop Flowers.NL
91300
9110023777122
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Laat onze bloemist een rouwstuk op maat samenstellen aan de hand van jouw voorkeuren.

Het getoonde arrangement is verkrijgbaar vanaf € 325,00

Geef jij jouw voorkeur aan op basis van kleur, stijl en voorkeur van bloemen. Met deze informatie gaat onze bloemist aan de slag. En aan de hand van deze voorkeuren en zijn gedegen vakkennis zal hij een gepersonaliseerd rouwstuk samenstellen.

Houdt er bij de bloemen voorkeur wel rekening mee dat niet alle bloemsoorten het hele jaar verkrijgbaar zijn, maar je kunt er gerust op zijn dat onze bloemist in dergelijke gevallen een passend alternatief zal gebruiken voor jouw rouwboeket.


Rouwstuk op maat bestellen.

Dit rouwbloemstuk  op maat is geschikt voor op of nabij de rouwkist. Onze lokale Fleurop bloemist zal met veel zorg, vakmanschap en aandacht het Rouwbloemstuk maken en tijdig afleveren op het gewenste adres.
Product Rating Bar

Specialisten in rouwbloemen

Meer dan 100 jaar ervaring in ambachtelijk rouwbloemwerk.

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Hoge klant tevredenheid

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,8. Al meer dan 250.000 klanten gingen u voor

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar

Gerelateerde Producten