Op maat gemaakt

Heb jij specifieke wensen en wil jij dat onze bloemist een gepersonaliseerd arrangement maakt

Geef dan jij jouw voorkeur aan onze bloemist door. Op basis van kleur, stijl en voorkeur van bloemen / planten. Met deze informatie gaat onze bloemist aan de slag. En aan de hand van jouw voorkeuren en zijn jarenlange vakkennis zal hij een gepersonaliseerd bestelling voor jou samenstellen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een boeket samen laten stellen.

Leuk dat je iemand wil verrassen met een mooi boeket bloemen. Je kunt het boeket door onze lokale bloemist laten samenstellen aan de hand van jouw specifieke voorkeuren. Onze Vakbloemist houdt daarbij rekening met de kleuren, bloemsoorten en het type boeket waarmee jij de ontvanger wil gaan verrassen.

Nu een boeket op maat zelf samenstellen.


Een bloemstuk samen laten stellen.

Ook wanneer  je iemand wil verrassen met een mooi bloemstuk dan kun je door de lokale bloemist een bloemstuk laten samenstellen dat voldoet aan jouw wensen. Ook daarbij houdt de vakbloemist rekening met de kleuren, bloemsoorten en de stijl van het bloemstuk waarmee jij de ontvanger wilt gaan verrassen.

Stel hier een bloemstuk zelf samen.


Een planten arrangement  samenstellen.

Wil je de ontvanger verrassen met een bijzonder planten arrangement dat is gemaakt aan de hand van jouw specifieke voorkeuren. Ook daarmee kan de lokale bloemist een prachtig arrangement voor jou samenstellen.

Stel hier een plantenarrangement zelf samen.


Bloeiende plant keuze van de Bloemist

Het assortiment bloeiende planten bij onze lokale bloemisten  veranderd wekelijks. Naast de standaard bloeiende planten die de bloemist in zijn assortiment heeft komen er ook elke keer weer bijzondere bloeiende planten binnen. Selecteer deze optie en de bloemist kiest uit het beschikbare assortiment een mooie bloeiende plant voor jou uit.

Bestel een bloeiende plant


Groene plant keuze van de Bloemist

Ook het assortiment groene planten bij onze lokale bloemisten  veranderd van week tot week. Naast de standaard assortiment groene planten die de bloemist in zijn winkel heeft komen er ook elke keer weer bijzondere soorten groene planten binnen. Selecteer deze optie en de bloemist kiest uit het beschikbare assortiment een mooie groene plant voor jou uit.

Bestel een groene plant


Een rouwboeket zelf samenstellen.

Ook voor een droevige gelegenheid als een uitvaart of afscheid nemen kan onze lokale bloemist aan de hand van jouw specifieke wensen een rouwboeket samenstellen. Vertel ons in welke kleuren en de stijl en of bloemsoorten die jij in het rouwboeket verwerk wilt zien. de vakbloemist gaat hier mee aan de slag om voor jouw een mooi rouwboeket samen te stellen.

Bestel hier een rouwboeket op maat.