Rouwbiedermeier op maat bestellen

Fleurop Flowers.NL
91300
9110023769745
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel een rouwbiedermeier in de gewenste kleur met de bloemen van het seizoen en in de stijl van jouw keuze.

Geef jij jouw voorkeur voor het biedermeier rouwstuk aan op op basis van kleur en voorkeur van bloemen. Met deze informatie gaat onze bloemist aan de slag. En aan de hand van jouw wensen en zijn jarenlange vakkennis zal hij een gepersonaliseerd biedermeier bloemstuk samenstellen.

Houdt er bij de bloemen voorkeur wel rekening mee dat niet alle bloemsoorten het hele jaar verkrijgbaar zijn, maar je kunt er gerust op zijn dat onze bloemist in dergelijke gevallen een passend alternatief zal gebruiken voor jouw rouwbiedermeier rouwstuk.

Biedermeier rouwstuk bestellen.

Dit biedermeier rouwstuk "op maat" is geschikt voor op of nabij de rouwkist. Onze lokale Fleurop bloemist zal met veel zorg, vakmanschap en aandacht het biedermeier rouwstuk maken en tijdig afleveren op het gewenste adres.

Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar
Standard Size approx:
Medium Size: approx:
Large Size: approx:

Gerelateerde Producten