Planten arrangement op maat

Fleurop Flowers.NL
vanaf / from
9110023774909
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

Geef je voorkeur aan en onze Bloemist maakt voor u een arrangement van planten dm.v. kleur, stijl en prijs Hij zorgt met zijn vakkennis voor een prachtig arrangement van planten

★★★★★ 986 Reviews

Bestel voor 13:00 uur voor levering vandaag. Za. voor 12:00. Zon en feestdagen uitgezonderd.

7 dagen vaas garantie en ambachtelijk samengesteld. Bezorgd door de FLEUROP bloemist.

Klanten beoordelen ons met een 9,2/10. Al meer dan 150.000 klanten gingen u voor.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 7,95 verzend en handelingskosten. 
Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheidsinvloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.
Product Rating Bar

PLANTEN Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan planten.

Licht

De ideale plek voor de meeste planten is een raam op het westen of het oosten. Bij een raam op het zuiden kunnen prima cactussen en vetplanten worden gezet. Planten die geen of weinig zon verdragen voelen zich het beste op het noorden.

Over het algemeen geldt:

 • Hoe dikker het blad, hoe meer warmte en zonlicht de plant kan verdragen.
 • Hoe lichter het blad, hoe meer licht (geen zon) de plant nodig heeft.
 • Hoe donkerder het blad, hoe kleiner de behoefte aan licht.
 • Bloeiende planten hebben voor de knopontwikkeling graag een lichte standplaats, de meeste staan echter liever niet in de zon.
 • Bonte planten hebben ook liever een lichte standplaats.

Lucht

In een kamer die centraal verwarmd wordt is de lucht vaak droog; zeker boven een radiator.

De meeste planten houden niet van droge lucht daarom is het goed om luchtbevochtigers aan te brengen. Sommige planten vinden het heerlijk om besproeid te worden.

Water

De waterbehoefte is van veel omstandigheden afhankelijk en niet algemeen te geven maar er zijn wel een paar tips:

 • Dik, vlezig blad heeft weinig verdamping en daardoor minder behoefte aan water, denk hierbij aan vetplanten. Deze planten hebben een natuurlijke aanpassing, zijn sterk en herstellen vaak goed.
 • Een waslaag op het blad beschermt tegen uitdroging, plant heeft minder water nodig.
 • Dun blad heeft veel verdamping. Vaak komt de plant uit een leefomgeving waar een hoge luchtvochtigheid is of een vrij vochtige ondergrond.
 • Groot blad heeft veel verdamping

Het is raadzaam om een vaste dag per week te houden voor de verzorging. Op internet of een goed basis kamerplantenboek kunt u de specifieke informatie meestal goed vinden.

Bij planten die teveel water hebben gehad kunnen de wortels zijn aangetast waardoor herstel niet meer mogelijk is.

Voeding

Bij de aankoop hebben de planten voor de eerste periode voldoende voeding. Na enige tijd is het goed om regelmatig voeding te gaan geven. Met een algemeen voedingsmiddel voor groene planten en een voor bloeiende planten kunnen de meeste planten behandeld worden, maar er zijn ook specifieke voedingsmiddelen in de handel.Planten zijn goed voor de luchtzuiverheid. Veel planten nemen via hun bladeren schadelijke stoffen op en breken deze af in de wortels. Kamerplanten komen uit alle delen van de wereld en hebben ieder hun eigen verzorging nodig die zoveel mogelijk overeenkomt met de omstandigheden waarin ze oorspronkelijk groeien.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”
Gerelateerde Producten