Rouwboeket "Oneindig natuurlijk"

Fleurop Flowers.NL
50021045-2
9110023778907
Bestel
  • Beschrijving
  • Verzorgingstips
  • Specificaties

Bestel rouwboeket "Oneindig natuurlijk"

Het Rouwboeket "Oneindig natuurlijk" is een prachtig rouwarrangement dat op aanvraag beschikbaar is vanwege de verkrijgbaarheid van de diverse materialen. Dit boeket is gebonden als een plukboeket, zodat het na de uitvaart mee naar huis kan worden genomen om te drogen als blijvende herinnering. Het boeket bevat een variatie van seizoensbloemen en groenmaterialen, samengebracht tot een natuurlijk ogend en tijdloos geheel. Het Rouwboeket "Oneindig natuurlijk" biedt troost en steun in tijden van verdriet, terwijl het tevens een prachtige en blijvende herinnering is aan een dierbare.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwboeket "Oneindig natuurlijk" bezorgen.

Het rouwboeket "Oneindig natuurlijk" maken we met variatie van bloemen en groenmaterialen. In verband met de beschikbaarheid van bloemen kan het zijn dat het wat afwijkt van het boeket op de foto. Maar we proberen het altijd zo gelijkend mogelijk te maken.

Rouwboeket "Oneindig natuurlijk" schikken we als liggend boeket, hierdoor zijn de bloemen mooi zichtbaar tijdens de uitvaartplechtigheid. Het wordt door de uitvaartleider meestal naast de kist of samen met andere stukken op een mooie plek rond de kist gelegd. Omdat een rouwboeket "Oneindig natuurlijk" liggend gebonden is en niet in een vaas kan, is het belangrijk dat we het boeket kort voor de ceremonie brengen, zodat het boeket er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaartdienst.

De lokale bloemist van zal het rouwboeket met grootse zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen bij de uitvaartplechtigheid.

Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze boeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar
Standard size approx:50cm
Medium size: approx:60cm
Large size: approx:70cm
Dislcaimer Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur, afmeting en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheidsinvloeden. De getoonde afbeeldingen zijn de  medium formaten van al onze boeketten en of arrangementen. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Gerelateerde Producten