Meer met bloemen of planten

Naast boeketten is er natuurlijk nog veel meer mogelijk te maken met bloemen.

Als de afgelopen jaren ons iets geleerd hebben, dan is het wel dat verbinding met de mensen om ons heen heel belangrijk is. Wat we écht nodig hebben is geen digitale like of share. Het zijn momenten van écht samenzijn. Samen lachen, samen huilen, een omhelzing in vrolijke en verdrietige tijden. Kortom: het is essentieel om gevoelens met elkaar delen op de momenten die ertoe doen. En deze momenten maak je nog specialer met bloemen.

BLOEMEN VOOR EEN GLIMLACH

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: bloemen maken je blij. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat ze een oprechte glimlach op je gezicht toveren. En dat is nog niet alles: bloemen zorgen op de korte en langere termijn voor een beter humeur! Ze zijn zelfs in staat om een ochtendhumeur te laten verdwijnen. Ook geven bloemen de gezondheid van ouderen een boost. Kijk hier hoe je bloemen kunt bestellen.

GEEN KRACHTIGER CADEAU DAN BLOEMEN

De boodschap is duidelijk: we hebben meer bloemen nodig. Dus creëerden we een hartverwarmend boeket om cadeau te geven aan een geliefde. En wist je dat je door het geven van een boeket wordt gezien als succesvoller, zorgzamer en intelligenter? Er is geen krachtiger cadeau dan bloemen. En om die boodschap kracht bij te zetten en een écht wow-effect te creëren met bloemen, maak je natuurlijk een heuse bloemenzee, oftewel flower infinity.

EEN PASSENDE BLOEM VOOR IEDER GEVOEL

Dat je met rode rozen je liefde verklaart, wist je natuurlijk al. Maar hoe zit het eigenlijk met de bloemenetiquette in het theater, bij een bruiloft of een uitvaart? Wat kun je beter doen en laten? En welke bloemen geef je in moeilijke situaties? Voor elk gevoel is wel een passende bloem te vinden. En vind je niet precies wat je zoekt, of kun je geen genoeg krijgen van de historie en symboliek van bloemen?