Secretaressedag bloemen bezorgen.

Bloemen bestellen voor Secretaressedag

Blij met je secretaresse of secretaris?

Vergeet haar of hem dan niet in het zonnetje te zetten met bloemen op Secretaressedag. Secretaresses en ook secretarissen of beter gezegd de management assistent verdient een pluimpje voor het harde werk, vergeet daarom niet om haar of hem in het zonnetje te zetten met een prachtige bos bloemen. De lokale bloemist bezorgt waar je maar wil, op kantoor of thuis!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Out of stock
 
 
 
Out of stock
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag van de secretaresse

Op de derde donderdag van April is het Secretaressedag. Op deze dag worden alle secretaresses van Nederland in het zonnetje gezet door hun werkgever of collega’s.  Met als doel stil te staan bij wat zij betekenen voor de organisatie. Maar is deze dag ook niet een mooi moment om alle medewerkers eens in het zonnetje te zetten? Dit kan met een prachtig boeket van de lokale bloemist, die nog dezelfde dag wordt bezorgd.

Secretaressedag cadeau

Weet je niet goed wat je cadeau moet geven op secretaresse dag? Met een boeket bloemen zit je altijd goed. Geef je graag iets extra’s; voeg dan een cadeau toe aan je bestelling. Met Fleurop Flavours, chocolade of bonbons wordt jouw waardering voor het gedane werk in één keer duidelijk. Ook is het mogelijk om rode-, witte wijn of Prosecco toe te voegen aan het boeket. Of wat te denken van een Rituals cadeau set.

Met een mooie vaas uit onze vazen collectie, maak je het boeket helemaal af. In het bestelproces worden vazen getoond, waarin het boeket dat je hebt uitgezocht goed past.

Bloemen bezorgen op Secretaressedag

Wil je jouw collega verrassen met een boeket? Laat deze dan bezorgen bij jouw collega thuis of op het werk.

Bloemen bestellen Secretaressedag

Het boeket bestel je gemakkelijk en snel op Flowers.NL. Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur dan wordt het boeket nog dezelfde dag bezorgd door de lokale bloemist.