Boeket Stijlvol + Chocolaatjes

Fleurop Flowers.NL
10001147 + 403011
9110023770949
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel Boeket Stijlvol + Chocolaatjes

Boeket Stijlvol + Chocolaatjes Bestellen: Een Onvergetelijk Geschenk

Op zoek naar een manier om een speciaal iemand te verrassen of een onuitwisbare indruk te maken? Het bestellen van een Bestel Boeket Stijlvol + Chocolaatjes is een feilloze keuze. Dit boeket is niet zomaar een samenstelling van bloemen; het is een zorgvuldig uitgekozen combinatie die elegantie en schoonheid uitstraalt, waardoor het een favoriet is onder liefhebbers van bloemen.

Wat Maakt het Boeket Stijlvol Zo Speciaal?

De charme van het Bestel Boeket Stijlvol + Chocolaatjes ligt in de perfecte harmonie tussen de bloemsoorten. Roze rozen, die liefde en waardering symboliseren, worden gecombineerd met vrolijke gerbera's en de verfijnde Eustoma. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een visueel aantrekkelijk geheel maar draagt ook bij aan een ambiance van luxe en verfijning.

De Ultieme Verrassing: Bestel een Luxueuze Vaas erbij

Bij het Bestel Boeket Stijlvol + Chocolaatjes bestellen, overweeg dan ook een luxueuze vaas toe te voegen aan je bestelling. Een stijlvolle vaas verhoogt niet alleen de algehele presentatie van het boeket, maar zorgt er ook voor dat de ontvanger het meteen een prominente plek in huis kan geven. Dit kleine, maar significante detail, kan de verrassing naar een hoger niveau tillen.

Waarom Kiezen Voor Boeket Stijlvol + Chocolaatjes?

Veelzijdigheid: Geschikt voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of als blijk van waardering.Elegantie: De geselecteerde bloemen staan bekend om hun schoonheid en uitstraling van luxe.Onvergetelijk: Een Boeket Stijlvol is niet zomaar een cadeau; het is een ervaring die de ontvanger zich nog lang zal herinneren.

Hoe Boeket Stijlvol + ChocolaatjesBestellen?

Het Bestel Boeket Stijlvol + Chocolaatjes bestellen is eenvoudig en gemakkelijk. Een paar klikken online zijn genoeg om deze prachtige verrassing op weg te sturen naar iemand die het verdient. Vergeet niet de optie te overwegen om een bijpassende vaas toe te voegen, waardoor je geschenk nog meer in het oog springt.

Of je nu iemand wilt verrassen, een speciale gelegenheid viert, of simpelweg iemand wilt laten weten dat je aan hen denkt, het Boeket Stijlvol is een uitstekende keuze. Het biedt niet alleen een moment van schoonheid, maar laat ook een blijvende indruk achter op de ontvanger, waardoor het een werkelijk onvergetelijk cadeau is.


Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.