Boeket Kleurrijk voorjaar + Bonbons

Fleurop Flowers.NL
10401123 + 403013
9110023770994
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel het voorjaarsboeket "Kleurrijk Voorjaar" + bonbons

Out of Season

Vier het voorjaar in stijl met ons Kleurrijk voorjaar boeket  + bonbons! Dit bonte boeket is helemaal in de stijl van het voorjaar en bevat een mix van verschillende kleurrijke bloemen. Het boeket is perfect om je huis op te fleuren of om cadeau te geven aan vrienden of familie. Met dit boeket breng je de vrolijke sfeer van het voorjaar in huis.

Verras iemand met het prachtige Voorjaarsboeket "Kleurrijk Voorjaar" + bonbons! Dit unieke boeket, handgemaakt door lokale bloemisten, heeft een speciaal ontwerp en een steeds wisselende samenstelling, waardoor elk boeket een nieuwe ervaring biedt. Houd er rekening mee dat de samenstelling kan variëren van de afbeelding vanwege seizoensgebonden beschikbaarheid. Kortom, als je tijdens de lente iemand aangenaam wilt verrassen, is het Voorjaarsboeket "Kleurrijk Voorjaar"  + bonbons de perfecte keuze!

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.