Veldboeket "Bont geplukt"

Fleurop Flowers.NL
E202201101
9110023771106
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Veldboeket "Bont geplukt" bloemen bestellen.

Met deze bonte verzameling van bloemen kun je feliciteren, opvrolijken, bedanken. Wie geef jij dit plukboeket van veldbloemen?

Al langere tijd is een Veldboeket, ook vaak genoemd als Plukboeket, erg populair. Veldboeket "Bont geplukt" is een nonchalante bos met veel verschillende veldbloemen in verschillende kleuren, vormen en lengtes. Door de veelzijdigheid en mix aan bloemen is Veldboeket "Bont geplukt" een geschikt voor iedereen!

Breng de natuurlijke schoonheid van het platteland naar je huis met dit prachtige boeket van bont geplukte veldbloemen. Met een mix van kleuren en texturen die rechtstreeks uit de natuur lijken te komen, brengt dit boeket een frisse en levendige sfeer in elke ruimte.

Elk bloemstuk is zorgvuldig samengesteld door onze ervaren bloemisten, die alleen de mooiste bloemen selecteren voor jouw boeket. Elk bloemblaadje en elk blad wordt met liefde behandeld om ervoor te zorgen dat ze er op hun best uitzien wanneer ze bij jou thuis aankomen.

Dit boeket is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot voor je neus. De geur van deze veldbloemen zal je kamer vullen met een heerlijk frisse en natuurlijke geur, waardoor je je direct in een weide vol bloemen waant.

Of je nu op zoek bent naar een sprankelend cadeau voor een speciaal iemand of gewoon wat kleur wilt toevoegen aan je eigen interieur, dit boeket is perfect geschikt. Het past in elke stijl van decoratie en voegt direct leven toe aan elke kamer.

Met zijn levendige kleuren en natuurlijke charme zal dit boeket gegarandeerd de aandacht trekken van iedereen die het ziet. Of het nu op een salontafel staat, als middelpunt op de eettafel of zelfs als decoratief accent in de ontvangstruimte van je bedrijf - dit boeket zal zeker indruk maken.

Bestel vandaag nog dit prachtige boeket van bont geplukte veldbloemen en haal een stukje natuurlijke schoonheid in huis. Geniet van de levendige kleuren, de heerlijke geur en de blijvende vreugde die dit boeket zal brengen.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.

Gerelateerde Producten