Boeket Heerlijke moment + Bonbons

Fleurop Flowers.NL
10001155 + 403013
9110023775524
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel Boeket Heerlijke moment + Bonbons

Het boeket Heerlijke moment + bonbons is een prachtig samengesteld boeket dat zijn naam eer aandoet. .

Dit boeket is samengesteld met zorgvuldig gekozen bloemen in roze, rood en lila tinten. Deze kleurencombinatie creëert een harmonieuze mix die direct de aandacht trekt. Het boeket bevat verschillende soorten bloemen, waaronder rozen, lelies en anjers, die allemaal bijdragen aan de esthetiek en betekenis van het arrangement.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een geliefde of gewoon jezelf wilt verwennen, het boeket Heerlijke moment + Bonbons is perfect geschikt. De krachtige betekenis achter dit boeket maakt het een symbolisch geschenk dat kan dienen als bemoediging of steun in tijden van uitdaging.

Naast hun visuele schoonheid hebben de bloemen in dit boeket ook positieve emotionele effecten. Bloemen hebben bewezen stress te verminderen en kunnen een gevoel van vreugde en welzijn bevorderen. Het ontvangen van dit boeket zal ongetwijfeld een glimlach op iemands gezicht toveren en hen laten voelen dat ze worden ondersteund door de krachtige aanwezigheid van God.

Bestel vandaag nog het boeket Heerlijke moment + Bonbons om iemand speciaal te laten zien hoeveel ze voor je betekenen. Of plaats het boeket op een prominente plek in je eigen huis om een vleugje kracht en schoonheid toe te voegen aan je dagelijkse leven.

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.

Gerelateerde Producten