Boeket "Voor de allerliefste"

Fleurop Flowers.NL
E10801104
9110023776569
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Plukboeket "Voor de allerliefste" bestellen.

Je kunt het wel van de daken schreeuwen. Jouw ........... is de allerliefste.

Al langere tijd is een Plukboeket, ook vaak genoemd als veldboeket, erg populair. Plukboeket "Voor de allerliefste" is een nonchalante bos met veel verschillende bloemen in verschillende kleuren, vormen en lengtes. Door de veelzijdigheid en mix aan bloemen is Plukboeket "Voor de allerliefste" een geschikt voor iedereen!

Plukboeket Voor de allerliefste is perfect voor liefhebbers van verrassingen! Het Plukboeket Voor de allerliefste wordt met de hand samengesteld door een lokale bloemist en is daardoor uniek. Het Plukboeket Voor de allerliefste is speciaal ontworpen en is uniek door zijn wisselende samenstelling, zodat je elke keer weer een nieuwe ervaring hebt. Houd er wel rekening mee dat de samenstelling van het Plukboeket Voor de allerliefste kan afwijken van de getoonde afbeelding door de afhankelijk van seizoensgebonden en beschikbaarheid van bepaalde bloemen. Kortom, als je op zoek bent naar een prachtig Plukboeket dat keer op keer verrast, dan is dit Plukboeket Voor de allerliefste de perfecte keuze!

Samenstelling: o.a.Anjer, Lelie, Roos, Anigozanthos, Allium

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Gerelateerde Producten