Moët & Chandon Champagne Salmanazar Fles

Moet Chandon
3185370010693
3185370010693
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Bestel een Salmanazar fles Moët & Chandon Champagne samen met een boeket bloemen.

Onze Moët & Chandon Brut Salmanazar is een unieke en indrukwekkende cadeau-optie voor elke gelegenheid. Deze Brut champagne is verpakt in een royale fles van 900cl, samengesteld uit een blend van de beste Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier druiven. De smaak is elegant, complex en vol met aroma's van vers fruit zoals appel en perzik, met een delicate mousse.

De fles wordt geleverd in een prachtige houten kist, die zorgt voor een extra luxe uitstraling. De houten kist is ook perfect om te bewaren als herinnering aan de bijzondere gelegenheid.

Product Rating Bar

BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.