Moët & Chandon Champagne Fles

Moet Chandon
3185370001233
9110023776682
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Bestel een fles Moët & Chandon Champagne samen met een boeket bloemen.

De Moët & Chandon Brut is een uitstekende keuze voor wie houdt van een frisse, fruitige champagne met een delicate mousse. Deze brut is samengesteld uit een blend van Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier druiven, waardoor de smaak zowel elegant als complex is. De neus is gevuld met aroma's van vers fruit, zoals appel en perzik, en de smaak is vol en rond met een aangename afdronk. De Moët & Chandon Brut is perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een feestje of een gezellige borrel en een mooie aanulling bij de bezorging van jouw boeket bloemen. Proost!
Product Rating Bar

BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.