Veuve Clicquot Rich Champagne Magnum fles

Veuve Clicquot
3049614152339
3049614152339
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Bestel een Magnum fles Veuve Clicquot Rich  samen met een boeket bloemen.

Onze combinatie van een Magnum fles Veuve Clicquot Rich en een boeket bloemen is de perfecte cadeau-optie voor elke gelegenheid. De Veuve Clicquot Rich is een unieke champagne speciaal ontwikkeld voor cocktail-liefhebbers, samengesteld uit een blend van de beste Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier druiven met een hoog percentage van Pinot Noir druiven, wat zorgt voor een intense smaak en kleur. De smaak is fruitig en vol met aroma's van vers fruit zoals sinaasappel, ananas en mango.

Deze Magnum fles heeft een inhoud van 1.5 liter en is perfect voor een feestelijke gelegenheid of als cadeau. De fles wordt geleverd in een prachtige verpakking met de kenmerkende gele kleur van Veuve Clicquot.

Onze bloemen zijn handgekozen door onze bloemisten en worden vers geleverd. Elk boeket is uniek en afgestemd op de gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk of gewoon om iemand te verrassen. Deze combinatie van een Magnum fles Veuve Clicquot Rich en een boeket bloemen zal zeker indruk maken op de ontvanger. Proost!

Product Rating Bar

BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.