Veuve Clicquot Champagne Ice Giftpack

Veuve Clicquot
3049614178979
3049614178979
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
  • Beschrijving

Bestel een fles Veuve Clicquot Champagne Ice Giftpack

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Onze Veuve Clicquot Champagne Ice Giftpack is de perfecte keuze voor een feestelijke gelegenheid of als cadeau. Deze giftpack bevat een fles Veuve Clicquot Champagne samengesteld uit een blend van de beste Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier druiven, met een delicate mousse. De smaak is elegant, complex en vol met aroma's van vers fruit zoals appel en perzik.

Wat maakt deze giftpack uniek is dat deze is ontworpen om te worden gedronken met ijs, het bevat een speciale ijsmaker waarmee je eenvoudig ijsblokjes kunt maken die speciaal zijn ontworpen voor champagne. Dit maakt het een unieke ervaring om te delen met vrienden en familie.

De Veuve Clicquot Champagne Ice Giftpack wordt geleverd in een prachtige verpakking met de kenmerkende gele kleur van Veuve Clicquot, dit maakt het ook een mooi cadeau voor een speciale gelegenheid of iemand speciaal. Proost!

Product Rating Bar

BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.