Veuve Clicquot Champagne Ice Giftpack

Veuve Clicquot
3049614178979
3049614178979
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel een fles Veuve Clicquot Champagne Ice Giftpack

Onze Veuve Clicquot Champagne Ice Giftpack is de perfecte keuze voor een feestelijke gelegenheid of als cadeau. Deze giftpack bevat een fles Veuve Clicquot Champagne samengesteld uit een blend van de beste Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier druiven, met een delicate mousse. De smaak is elegant, complex en vol met aroma's van vers fruit zoals appel en perzik.

Wat maakt deze giftpack uniek is dat deze is ontworpen om te worden gedronken met ijs, het bevat een speciale ijsmaker waarmee je eenvoudig ijsblokjes kunt maken die speciaal zijn ontworpen voor champagne. Dit maakt het een unieke ervaring om te delen met vrienden en familie.

De Veuve Clicquot Champagne Ice Giftpack wordt geleverd in een prachtige verpakking met de kenmerkende gele kleur van Veuve Clicquot, dit maakt het ook een mooi cadeau voor een speciale gelegenheid of iemand speciaal. Proost!

Product Rating Bar

BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bezorging

Bezorging door DHL of PostNL.

In de regel vandaag voor 18:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Houd er echter rekening met 1-3 dagen levertijd i.v.m. de pakketbezorging door DHL of PostNL. Bijna al onze Alcoholishce dranken worden vanuit het centrale magazijn van onze logistieke partner met DHL of PostNL verzonden naar de lokale bloemist.

Bezorging

Gecombineerde bezorging.

Als je dit pakket samen met bloemen bestelt, streven we ernaar om ze tegelijkertijd te bezorgen. Echter, in situaties waarin er weinig tijd is of onverwachte logistieke problemen optreden, kan het gebeuren dat beide producten apart en rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden.

no Alcohol

Leeftijdscheck aan de deur

Wanneer vraagt de bezorger om legitimatie?

De ontvanger mag dit product alleen ontvangen als hij of zij aan de wettelijke leeftijdseis voldoen. Voor deze zending met alcohol moet minimaal 18 jaar zijn. In dat geval vraagt de bezorger om een legitimatiebewijs vragen.

Hoe werkt het?

De bezorger overhandigt dan alleen de zending als de ontvanger een geldig legitimatiebewijs toont en oud genoeg is. Hij kan het pakket ook bij de buren of een huisgenoot bezorgen, als zij zich maar kunnen legitimeren en voldoen aan de wettelijke leeftijdseis. De bezorger vraagt om een handtekening voor ontvangst.

Geldige legitimatiebewijzen:

  • Paspoort
  • Nederlands rijbewijs
  • Europese of Nederlandse ID-kaart

Geen geldig legitimatiebewijs bij de hand?

Als de ontvanger geen geldig legitimatiebewijs kan tonen, overhandigt de bezorger het pakket niet. We brengen het dan naar een Parcelservice-punt in de buurt. Hier kan de ontvanger de zending binnen 1 week afhalen, daarna gaat het terug naar ons magazijn. Bij het afhalen is een geldig legitimatiebewijs ook verplicht.