Veuve Clicquot Champagne bouteille 75cl Fles

Veuve Clicquot
3049614083891
3049614083891
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel deze fles Veuve Clicquot Champagne  samen met een boeket bloemen.

De Veuve Clicquot Champagne is een uitstekende keuze voor wie houdt van een frisse, fruitige champagne met een delicate mousse. Deze brut is samengesteld uit een blend van Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier druiven, waardoor de smaak zowel elegant als complex is. De neus is gevuld met aroma's van vers fruit, zoals appel en perzik, en de smaak is vol en rond met een aangename afdronk.

De Veuve Clicquot Champagne is perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een feestje, een speciale gelegenheid of gewoon om iemand te verrassen. De fles wordt geleverd in een prachtige verpakking met de kenmerkende gele kleur van Veuve Clicquot.

Product Rating Bar

BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Nicole-Barbe Ponsardin trouwde in 1798 met François-Marie Clicquot. Helaas overlijdt François plotseling in 1805, waarna de weduwe (veuve in het Frans) de zaken overneemt. Feitelijk gezien was zij de eerste echte business woman. Vandaar dat Veuve Clicquot jaarlijks de Business Woman of the Year Award uitreikt. Een feestelijke gelegenheid waarbij flink wat magnums geschonken worden van deze rijke en volle champagne met de smaak van vanille, specerijen en rijp geel fruit. Dubbel formaat fles en dus dubbel zo feestelijk!