Veuve Clicquot Champagne Magnum 150cl Fles

Veuve Clicquot
3049614084041
3049614084041
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving
  • Informatie

Bestel een mooie Magnum fles Veuve Clicquot met een boeket bloemen.

De Veuve Clicquot Champagne Magnum 150cl is de perfecte keuze voor een feestelijke gelegenheid of als cadeau. Deze fles heeft een inhoud van 150 cl en is samengesteld uit een blend van de beste Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier druiven. De smaak is elegant, complex en vol met aroma's van vers fruit zoals appel en perzik, met een delicate mousse.

De Veuve Clicquot Champagne Magnum 150cl fles is een prachtige aanvulling op elke tafel, het is een echte eyecatcher en zal zeker indruk maken op uw gasten. Het is ook een perfect cadeau voor een speciaal iemand of gelegenheid.

Deze Veuve Clicquot Champagne wordt geleverd in een prachtige magnum fles met de kenmerkende gele kleur, deze fles zorgt voor een extra luxe uitstraling en zorgt voor een unieke presentatie. Proost!


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Nicole-Barbe Ponsardin trouwde in 1798 met François-Marie Clicquot. Helaas overlijdt François plotseling in 1805, waarna de weduwe (veuve in het Frans) de zaken overneemt. Feitelijk gezien was zij de eerste echte business woman. Vandaar dat Veuve Clicquot jaarlijks de Business Woman of the Year Award uitreikt. Een feestelijke gelegenheid waarbij flink wat magnums geschonken worden van deze rijke en volle champagne met de smaak van vanille, specerijen en rijp geel fruit. Dubbel formaat fles en dus dubbel zo feestelijk!