Moët & Chandon Champagne Magnum 150cl Fles

Moet Chandon
3185370000038
3185370000038
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving

Bestel een MAGNUM fles Moët & Chandon Champagne samen met een boeket bloemen.

Onze MAGNUM fles Moët & Chandon Brut is de perfecte keuze voor een feestelijke gelegenheid of als cadeau. Deze fles heeft 1.5 liter inhoud en is samengesteld uit een blend van de beste Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier druiven. De smaak is elegant, complex en vol met aroma's van vers fruit zoals appel en perzik, met een delicate mousse.

Deze MAGNUM fles is perfect om samen te sturen met een prachtig boeket bloemen, handgekozen door onze bloemisten en vers geleverd. Elk boeket is uniek en afgestemd op de gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk of gewoon om iemand te verrassen. Deze combinatie van een MAGNUM fles Moët & Chandon Brut en een boeket bloemen zal zeker indruk maken op de ontvanger. Proost!


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.