Veuve Clicquot Rose Champagne

Veuve Clicquot
3049614083983
3049614083983
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel een fles Veuve Clicquot Champagne in een mooie cadeau verpakking.

Onze Veuve Clicquot Rosé Champagne in geschenkdoos is de perfecte keuze voor een feestelijke gelegenheid of als cadeau. Deze champagne is samengesteld uit een blend van Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier druiven, waardoor de smaak zowel elegant als complex is. De neus is gevuld met aroma's van vers fruit, zoals aardbei en framboos, en de smaak is vol en rond met een aangename afdronk.

Wat maakt deze geschenkdoos uniek is dat het een prachtige roze kleur heeft en zorgt voor een extra luxe uitstraling. De geschenkdoos is ook perfect om te bewaren als herinnering aan de bijzondere gelegenheid.

De Veuve Clicquot Rosé Champagne wordt geleverd in een 75cl fles, perfect voor een gezellige borrel of feestje. Deze geschenkdoos is een perfect cadeau voor een verjaardag, huwelijk of gewoon om iemand te verrassen. Proost!

Product Rating Bar

BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Nicole-Barbe Ponsardin trouwde in 1798 met François-Marie Clicquot. Helaas overlijdt François plotseling in 1805, waarna de weduwe (veuve in het Frans) de zaken overneemt. Feitelijk gezien was zij de eerste echte business woman. Vandaar dat Veuve Clicquot jaarlijks de Business Woman of the Year Award uitreikt. Een feestelijke gelegenheid waarbij flink wat magnums geschonken worden van deze rijke en volle champagne met de smaak van vanille, specerijen en rijp geel fruit. Dubbel formaat fles en dus dubbel zo feestelijk!