Terras balkon arrangement "Herfst" Keuze bloemist

Fleurop Flowers.NL
H202302
9110023771830
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer

De keuze van de bloemist, een arrangement van diverse vrolijke herfst bloeiers.

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Onze mand of schaal gevuld met vrolijke herfst- en najaarsbloeiers is een prachtige selectie van bloemen die zorgen voor een kleurrijke en geurige ervaring in uw tuin of huis tijdens het herfstseizoen. Deze mand of schaal is met zorg samengesteld door onze ervaren bloemist en bevat een assortiment van de meest populaire eenjarige herfst- en najaarsbloeiers die gedurende het hele seizoen voor een spectaculaire bloemenpracht zorgen.

Houd er rekening mee dat de samenstelling kan variëren ten opzichte van de afbeelding, afhankelijk van de beschikbare voorraad bij onze bloemist.

"De keuze van de bloemist" is een optie die wij aanbieden, waarbij onze bloemist op basis van uw budget een uniek en prachtig herfst- en najaarsarrangement zal samenstellen. Dit betekent dat u geen exacte afmetingen of specifieke bloemen kunt specificeren die in het arrangement worden opgenomen, maar u kunt erop vertrouwen dat onze bloemist zijn of haar expertise en creativiteit zal gebruiken om een schitterend arrangement voor u te creëren.

De reden waarom we geen specifieke afmetingen kunnen bieden voor het "De keuze van de bloemist" arrangement is omdat de grootte van het arrangement zal variëren afhankelijk van het type herfst- en najaarsbloeiers en materialen die onze bloemist kiest om te gebruiken, evenals hun specifieke ontwerpvisie voor het arrangement.

We kunnen u echter verzekeren dat onze bloemisten zeer bekwaam en ervaren professionals zijn die zich inzetten om arrangementen te creëren die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen en deze overtreffen. Dus, hoewel u misschien niet precies weet hoe het "De keuze van de bloemist" arrangement eruit zal zien, kunt u erop vertrouwen dat het prachtig zal zijn en binnen het door u opgegeven budget zal passen.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten.

Bloeiende kamerplanten brengen sfeer in huis, geuren vaak heerlijk en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

Zorg dat het water altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze in de zomer tijdens een lichte regenbui lekker buiten.

Na de bloei het watergeven terugbrengen op 1 maal in de week, plantenvoeding is nu taboe. In het voorjaar kan de plant verpot worden, gebruik goede potgrond.

De meeste bloeiende planten zijn dol op veel licht, maar vermijd altijd direct zonlicht.

Lees zorgvuldig de verzorgingstips die vaak bij de plant wordt meegeleverd.

Gerelateerde Producten