Terras of Balkon planten "Summer" Keuze bloemist

Fleurop Flowers.NL
VJ202302
9110023771830
Bestel
  • Beschrijving
  • Verzorgingstips

De keuze van de bloemist, een arrangement van diverse vrolijke zomer bloeiers.

Onze mand of schaal vol vrolijke zomer bloeiers is een prachtige selectie van zomerbloemen die zorgen voor een explosie van kleur en geur in uw tuin of huis. De mand of schaal is samengesteld door onze ervaren bloemist en bestaat uit een assortiment van de meest populaire een jarige zomer bloemen die garant staan voor een spectaculaire bloemenpracht gedurende de gehele zomer.

Let op de samenstelling kan afwijken van de afbeelding  in verband met de beschikbare voorraad bij onze bloemist.

"De keuze van de bloemist" is een optie voor een arrangement dat wij aanbieden waarbij onze bloemist een uniek en prachtig arrangement voor u zal samenstellen op basis van het door u opgegeven budget. Dit betekent dat u niet de exacte afmetingen of specifieke bloemen kunt specificeren die in het arrangement worden opgenomen, maar u kunt erop vertrouwen dat onze bloemist hun expertise en creativiteit zal gebruiken om een prachtig arrangement voor u te maken.

De reden waarom we geen specifieke afmetingen kunnen bieden voor het "De keuze van de bloemist" arrangement is omdat de grootte van het arrangement zal variëren afhankelijk van het type zomer bloemen en materialen dat onze bloemist kiest om te gebruiken, en hun specifieke ontwerp visie voor het arrangement.

We kunnen u echter verzekeren dat onze bloemisten zeer bekwaam en ervaren professionals zijn die zich inzetten om arrangementen te creëren die voldoen aan en de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Dus hoewel u misschien niet precies weet hoe het "De keuze van de bloemist" arrangement eruit zal zien, kunt u erop vertrouwen dat het prachtig zal zijn en binnen het door u opgegeven budget zal passen.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten.

Bloeiende kamerplanten brengen sfeer in huis, geuren vaak heerlijk en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

Zorg dat het water altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze in de zomer tijdens een lichte regenbui lekker buiten.

Na de bloei het watergeven terugbrengen op 1 maal in de week, plantenvoeding is nu taboe. In het voorjaar kan de plant verpot worden, gebruik goede potgrond.

De meeste bloeiende planten zijn dol op veel licht, maar vermijd altijd direct zonlicht.

Lees zorgvuldig de verzorgingstips die vaak bij de plant wordt meegeleverd.

Gerelateerde Producten