Bloembollen arrangement "Kleurrijk" - Keuze bloemist

Fleurop Flowers.NL
VJ202401
9110023771830
Out of stock
  • Beschrijving
  • Meer

Een kleurrijke keuze van de bloemist, een arrangement gemengde bolbloemen.

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Onze mand of schaal gevuld met vrolijke voorjaarsbloembollen is een prachtige selectie die zorgt voor een explosie van kleur en geur in uw tuin of huis. Dit arrangement, samengesteld door onze ervaren bloemist, bevat een assortiment van de meest populaire voorjaarsbloembollen, wat garant staat voor een spectaculaire bloemenpracht.

Houd er rekening mee dat de samenstelling kan variëren van de afbeelding vanwege de beschikbare voorraad bij onze bloemist. Het bloembollenarrangement wordt geleverd in knop, en de bloembollen worden naar verwachting binnen enkele dagen geopend.

"De keuze van de bloemist" is een optie waarbij onze bloemist op basis van uw opgegeven budget een uniek en prachtig arrangement zal samenstellen. Hoewel u niet de exacte afmetingen of specifieke bloemen kunt specificeren, kunt u erop vertrouwen dat onze bloemist hun expertise en creativiteit zal gebruiken om een schitterend arrangement te creëren.

Het ontbreken van specifieke afmetingen komt doordat de grootte van het arrangement zal variëren op basis van de bloemen en materialen die onze bloemist kiest, evenals hun specifieke ontwerpvisie voor het arrangement.

We willen u verzekeren dat onze bloemisten zeer bekwaam en ervaren professionals zijn die zich inzetten om arrangementen te creëren die voldoen aan en zelfs overtreffen aan de verwachtingen van onze klanten. Hoewel u misschien niet precies weet hoe het arrangement eruit zal zien, kunt u erop vertrouwen dat het prachtig zal zijn en binnen het door u opgegeven budget zal passen.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten.

Verzorgingstips voor bloeiende kamerplanten.

Bloeiende kamerplanten brengen sfeer in huis, geuren vaak heerlijk en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren.

Zorg dat het water altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze in de zomer tijdens een lichte regenbui lekker buiten.

Na de bloei het watergeven terugbrengen op 1 maal in de week, plantenvoeding is nu taboe. In het voorjaar kan de plant verpot worden, gebruik goede potgrond.

De meeste bloeiende planten zijn dol op veel licht, maar vermijd altijd direct zonlicht.

Lees zorgvuldig de verzorgingstips die vaak bij de plant wordt meegeleverd.