Home Spa Garden of Harmony + Boeket Kroonjuweel

Douglas
1099480 + E1001136
9110023777030
    Levertijd:Voor een gecombineerde levering bestel 2-3 werkdagen van te voren.
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel deze Home Spa Garden of Harmony + Boeket Kroonjuweel

Ervaar een weelde van sereniteit met de Home Spa Garden of Harmony + Boeket Kroonjuweel!

Laat jezelf onderdompelen in de luxe van de Douglas Home Spa Garden of Harmony set, vergezeld door het prachtige Boeket Kroonjuweel. Deze exclusieve combinatie belooft een harmonieuze symfonie van verfrissing en elegantie, waarmee je jouw eigen persoonlijke oase van welzijn creëert.

Boeket Kroonjuweel:

Breng een koninklijke uitstraling in je leefruimte met het Boeket Kroonjuweel. Elk met zorg gekozen bloemblaadje draagt bij aan een kleurrijk en majestueus arrangement. De combinatie van geuren in dit boeket voegt een vleugje luxe toe aan elke kamer.

Samen vormen de Garden of Harmony set en het Boeket Kroonjuweel een onvergetelijke ervaring voor lichaam en geest. Trakteer jezelf op deze weelderige combinatie of geef het als een attent geschenk aan iemand speciaal. Transformeer je omgeving in een oase van rust met de Douglas Home Spa Garden of Harmony + Boeket Kroonjuweel.


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan geschenkset in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


BEZORGING

Dit pakket kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Houd rekening met 1-3 dagen doorlooptijd i.v.m. pakket bezorging door DHL.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Sorry, dit product kan niet worden geselecteerd voor bezorging op dezelfde dag.
Bezorging

Bezorging door DHL.

Houd rekening met 1-3 dagen levertijd i.v.m. de pakketbezorging door DHL. Onze Cosmetica producten worden doorgaans vanuit het centrale magazijn van onze logistieke partner met DHL verzonden naar de lokale bloemist. In het geval van een korte doorlooptijd of onvoorziene logistieke uitdagingen kan het voorkomen dat ze echter rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden.

Bezorging

Gecombineerde bezorging.

Indien dit pakket in combinatie met bloemen wordt besteld, proberen wij deze samen te bezorgen. Door onvoorziene logistieke omstandigheden kan het soms voorkomen dat deze bestellingen apart geleverd worden.