Janzen Special Moments - Skin 90 - Cadeauset

JANZEN
9110023776743
    Levertijd:Voor een gecombineerde levering bestel 2-3 werkdagen van te voren.
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel Janzen Special Moments - Skin 90 - cadeauset

Momenteel niet beschikbaar

Janzen Special Moments - Skin 90 - Gift-set
A place of timeless opulence

Trakteer jezelf op de weelderige producten van Janzen Special Moments - Skin 90 - Gift-set, waar je je als een vorst in een oosters paleis zult voelen. Met waardevolle ingrediënten, verwennen deze producten zowel je lichaam als geest en nemen ze je mee naar een wereld van pure luxe.

De Janzen Special Moments - Skin 90 - Gift-set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Een cadeauverpakking met zeven producten

Deze giftset biedt een puur genot en een gevoel van luxe, met zeven sensationele lichaamsproducten die elk moment in de badkamer omtoveren tot een complete wellnesservaring. Deze set garandeert ultieme ontspanning!

Levendig en vreugdevol, dat is Skin 90. In Japan heeft de kersenbloesem bijna een heilige status, met haar lichtroze bloemblaadjes en betoverende geur, waardoor de boom een waar festijn is voor de zintuigen. In dit parfum wordt de subtiele kersenbloesem gecombineerd met de frisheid van lelie en de krachtige tonen van tonkaboon.


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan het Rituals pakket in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


BEZORGING

Dit pakket kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Houd rekening met 1-3 dagen doorlooptijd i.v.m. pakket bezorging door DHL.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Sorry, dit product kan niet worden geselecteerd voor bezorging op dezelfde dag.
Bezorging

Bezorging door DHL.

Houd rekening met 1-3 dagen levertijd i.v.m. de pakketbezorging door DHL. Onze Cosmetica producten worden doorgaans vanuit het centrale magazijn van onze logistieke partner met DHL verzonden naar de lokale bloemist. In het geval van een korte doorlooptijd of onvoorziene logistieke uitdagingen kan het voorkomen dat ze echter rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden.

Bezorging

Gecombineerde bezorging.

Indien dit pakket in combinatie met bloemen wordt besteld, proberen wij deze samen te bezorgen. Door onvoorziene logistieke omstandigheden kan het soms voorkomen dat deze bestellingen apart geleverd worden.