Boeket 250 Gemengde rozen

Fleurop Flowers.NL
M12000
9110023771144
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel 250 prachtig gemengde rozen.

Verwen jezelf of verras een geliefde met een prachtig boeket van 250 grootbloemige gemengde rozen van de hoogste kwaliteit. Bestel dit mooie gebaar bij de lokale bloemist en geniet van de schoonheid en geur van deze prachtige bloemen.

Het boeket is zorgvuldig samengesteld om een mix van kleuren en variëteiten te bieden, waardoor het een echte eyecatcher is. Of je nu houdt van romantische rode rozen, vrolijke gele rozen of elegante witte rozen, dit boeket heeft voor elk wat wils. De samenstelling van de kleuren van de rozen kan variëren tussen de 4 tot 7 verschillende kleuren rozen, dit is afhankelijk van de beschikbare voorraad bij onze bloemist.

Om het cadeau nog specialer te maken, kun je ervoor kiezen om een bijpassende glazenvaas toe te voegen. Deze vaas zorgt ervoor dat de rozen mooi worden gepresenteerd en langer vers blijven.

Laat de lokale bloemist voor jou zorgen door dit prachtige boeket bij je thuis te laten bezorgen. Het is niet alleen een geweldig cadeau voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen of jubilea, maar ook perfect om iemand op te vrolijken of gewoon omdat je wilt laten zien dat je aan hen denkt.

Bestel vandaag nog jouw boeket van 250 grootbloemige gemengde rozen en maak indruk met deze adembenemende bloemen!


  • Vóór 13u besteld (za. voor 12u), dezelfde dag bezorgd.
  • Samengesteld door de lokale duurzame vakbloemist.
  • Klanten geven ons een 9,8
  • 7 dagen versgarantie.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten.
De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Product Rating Bar

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten