Boeket 100 Gemengde rozen

Fleurop Flowers.NL
M12100
9110023771755
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel 100 prachtig gemengde rozen.

Een prachtig boeket van 100 grootbloemige gemengde rozen van de hoogste kwaliteit kan nu worden bezorgd door uw lokale bloemist. Dit betekent dat u kunt genieten van de schoonheid en geur van verse bloemen, zonder zelf naar de winkel te hoeven gaan.

Deze rozen zijn zorgvuldig geselecteerd en met liefde samengevoegd tot een adembenemend boeket dat gegarandeerd indruk zal maken. De levendige kleuren en weelderige bloemen zorgen voor een vrolijke en romantische sfeer in elke ruimte. De samenstelling van de kleuren van de rozen kan variëren tussen de 4 tot 7 verschillende kleuren rozen, dit is afhankelijk van de beschikbare voorraad bij onze bloemist.

Als extra optie is er ook een bijpassende glazenvaas beschikbaar, die perfect past bij dit prachtige boeket. Hiermee kunt u de rozen direct op een mooie manier tentoonstellen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vinden van een geschikte vaas.

Bestel vandaag nog uw boeket van 100 grootbloemige gemengde rozen van de hoogste kwaliteit, inclusief de optionele glazenvaas, en laat ze bezorgen door uw lokale bloemist. Geniet van de schoonheid en geur van deze prachtige bloemen en maak indruk op uw geliefden met dit adembenemende geschenk.


  • Vóór 13u besteld (za. voor 12u), dezelfde dag bezorgd.
  • Samengesteld door de lokale duurzame vakbloemist.
  • Klanten geven ons een 9,8
  • 7 dagen versgarantie.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten.
De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Product Rating Bar

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten