Boeket gemengde rozen

Fleurop Flowers.NL
M12000
9110023774817
Prijs per stuk
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Wil je een boeket bestellen van gemengde rozen?

Wil jij iemand verrassen met een prachtig boeket gemengde rozen, maar heb je liever niet dat het boeket vooraf is samengesteld? Bij ons heb je de mogelijkheid om zelf het perfecte gemengde rozenboeket te creëren!

Jij bepaalt zelf welke kleuren je aan het boeket wilt toevoegen en in welke hoeveelheden. Of je nu de warme elegantie van rode rozen wilt combineren met de tederheid van roze en de vrolijkheid van gele rozen, de keuze is helemaal aan jou. Kies uit een scala van kleuren, waaronder rood, roze, geel, wit, oranje, en meer.

Of je nu een boeket wilt samenstellen met 7, 10, 20, 50 of zelfs 100 rozen, wij geven je de controle over het eindresultaat. Elk aantal en elke kleur kan een speciale betekenis dragen, zodat je jouw gevoelens op een unieke en persoonlijke manier kunt overbrengen.

Alle rozen in het boeket worden zorgvuldig geselecteerd en met de hand geschikt door onze ervaren bloemist. We garanderen een vaasgarantie van 7 dagen, waardoor jouw boeket langdurig vers en betoverend blijft.

Laat ons weten hoe je jouw gemengde rozenboeket wilt samenstellen, en wij zorgen ervoor dat het een prachtig en oprecht cadeau wordt voor jouw speciale gelegenheid. Of het nu een romantische verrassing, een jubileumviering of een andere emotionele boodschap is, we staan klaar om jouw wensen werkelijkheid te maken.


Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten