Boeket 50 Gemengde rozen

Fleurop Flowers.NL
M125000
9110023771182
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel 50 prachtig gemengde rozen.

Wil je iemand verrassen met een prachtig boeket rozen? Dan is het boeket van 50 grootbloemige gemengde rozen van superieure kwaliteit de perfecte keuze. Deze bloemen zijn bezorgd door de lokale bloemist, wat betekent dat ze vers en van topkwaliteit zijn.De samenstelling van de kleuren van de rozen kan variëren tussen de 4 tot 7 verschillende kleuren rozen, dit is afhankelijk van de beschikbare voorraad bij onze bloemist.

Deze rozen zijn niet alleen mooi, maar ook erg lang houdbaar. Ze zullen dus nog lang plezier brengen aan degene die ze ontvangt. En om het cadeau compleet te maken, kun je kiezen voor de optie van een bijpassende glazenvaas.

Met deze vaas kan de ontvanger de rozen meteen op een mooie manier tentoonstellen. Het zal een echte eyecatcher zijn in huis. Bovendien zorgt de vaas ervoor dat de rozen goed ondersteund worden en langer vers blijven.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog dit prachtige boeket van 50 grootbloemige gemengde rozen van superieure kwaliteit, bezorgd door de lokale bloemist. Voeg er indien gewenst een bijpassende glazenvaas aan toe en maak iemand blij met dit schitterende cadeau!


  • Vóór 13u besteld (za. voor 12u), dezelfde dag bezorgd.
  • Samengesteld door de lokale duurzame vakbloemist.
  • Klanten geven ons een 9,8
  • 7 dagen versgarantie.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten.
De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Product Rating Bar

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten