Boeket 500 Gemengde rozen

Fleurop Flowers.NL
M12000
9110023771236
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel 500 prachtig gemengde rozen.

Een extravagant boeket van 500 grootbloemige gemengde rozen van hoogste kwaliteit is de perfecte manier om indruk te maken op een speciaal iemand. Dit prachtige boeket wordt bezorgd door de lokale bloemist, waardoor je verzekerd bent van verse en levendige rozen.

Deze rozen zijn zorgvuldig geselecteerd voor hun schoonheid en geur. Elke bloem is met liefde behandeld, zodat ze in optimale conditie bij de ontvanger aankomen. Het boeket bestaat uit een mix van kleuren, waardoor het een levendige en feestelijke uitstraling heeft.

Om het cadeau helemaal compleet te maken, kun je ook kiezen voor een bijpassende glazenvaas. Deze vaas zorgt ervoor dat de rozen mooi gepresenteerd worden en direct in het water gezet kunnen worden. Zo kan de ontvanger meteen genieten van dit prachtige geschenk.

Of je nu iemand wilt verrassen op hun verjaardag, jubileum of gewoon zomaar, dit extravagante boeket zal zeker indruk maken. Bestel vandaag nog dit adembenemende boeket van hoogwaardige rozen en laat zien hoeveel je om iemand geeft!


  • Vóór 13u besteld (za. voor 12u), dezelfde dag bezorgd.
  • Samengesteld door de lokale duurzame vakbloemist.
  • Klanten geven ons een 9,8
  • 7 dagen versgarantie.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten.
De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Product Rating Bar

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten