Boeket 25 Gemengde rozen

Fleurop Flowers.NL
M122500
9110023771717
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel 25 prachtig gemengde rozen.

Haal de schoonheid van de natuur in huis met een boeket van 25 grootbloemige gemengde rozen van superieure kwaliteit, bezorgd door jouw plaatselijke Fleurop bloemist. Deze prachtige rozen zijn zorgvuldig geselecteerd om je te voorzien van de meest levendige en geurige bloemen.

Om je cadeau compleet te maken, kun je ook kiezen voor een bijpassende glazenvaas. Deze vaas is perfect om je boeket in te presenteren en zal zeker indruk maken op elke ontvanger.

Met de betrouwbare bezorgservice van Fleurop hoef je je geen zorgen te maken over het op tijd ontvangen van je boeket. Onze lokale bloemisten zorgen ervoor dat jouw bestelling met zorg wordt samengesteld en op het gewenste moment wordt afgeleverd.

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon om iemand blij te maken, een boeket van 25 grootbloemige gemengde rozen is altijd een geweldig cadeau-idee. Bestel vandaag nog bij Fleurop en laat je verrassen door de schoonheid van deze prachtige bloemen.


  • Vóór 13u besteld (za. voor 12u), dezelfde dag bezorgd.
  • Samengesteld door de lokale duurzame vakbloemist.
  • Klanten geven ons een 9,8
  • 7 dagen versgarantie.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten.
De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Product Rating Bar

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.

Gerelateerde Producten