Boeket 75 Gemengde rozen

Fleurop Flowers.NL
M12750
9110023771618
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel 75 prachtig gemengde rozen.

Een boeket van 75 grootbloemige gemengde rozen van superieure kwaliteit is de perfecte manier om iemand te verrassen en te laten weten dat je om hen geeft. Met een verscheidenheid aan kleuren en geuren zorgen deze prachtige bloemen voor een onvergetelijk cadeau. De samenstelling van de kleuren van de rozen kan variëren tussen de 4 tot 7 verschillende kleuren rozen, dit is afhankelijk van de beschikbare voorraad bij onze bloemist.

Besteld bij de lokale bloemist, ben je verzekerd van verse en hoogwaardige rozen die met zorg zijn samengesteld. De bloemist selecteert alleen de mooiste exemplaren, zodat het boeket er stralend uitziet.

En als je echt indruk wilt maken, kun je ook kiezen voor een bijpassende glazenvaas. Deze vaas is perfect om het boeket in te presenteren en zal de schoonheid van de rozen nog meer accentueren.

Of je nu iemand wilt feliciteren, bedanken of gewoon wilt laten weten dat je aan hen denkt, dit boeket is een uitstekende keuze. Het zal gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren.

Bestel vandaag nog jouw boeket van 75 grootbloemige gemengde rozen en maak iemand gelukkig met dit prachtige geschenk.


  • Vóór 13u besteld (za. voor 12u), dezelfde dag bezorgd.
  • Samengesteld door de lokale duurzame vakbloemist.
  • Klanten geven ons een 9,8
  • 7 dagen versgarantie.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten.
De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Product Rating Bar

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten