Nijntje, Corduroy Blauw 27 cm

Fleurop Flowers.NL
600398111
9110023773162
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel deze schattige Nijntje in blauwe tinten samen met een boeket bloemen.

Ontmoet de schattige Nijntje knuffel, gemaakt van zacht blauw corduroy. Deze knuffel is niet alleen een echte eye-catcher in de babykamer, maar ook perfect om lekker mee te knuffelen.

Met een afmeting van 27 cm is deze Nijntje knuffel ideaal voor kleine handjes om vast te houden en te omhelzen. Het zachte corduroy materiaal voelt heerlijk aan en biedt comfort en geborgenheid.

Deze Nijntje knuffel is niet alleen leuk voor je eigen kleintje, maar ook perfect als cadeau voor een pasgeboren baby. Combineer de knuffel met een prachtig boeket bloemen om het cadeau extra speciaal te maken.

Maak de babykamer compleet met deze schattige Nijntje knuffel. Bestel vandaag nog en breng een glimlach op het gezicht van de kleintjes!

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.