Boeket 'I love you Little boy' & Nijntje

Fleurop Flowers.NL
F202043
9110023773131
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel boeket 'I love you Little boy' & Nijntje

Maak kennis met ons prachtige geboorte boeket in pastel tinten, met een schattig blauw nijntje. Dit betoverende boeket is de perfecte manier om de komst van een nieuw familielid te vieren.

Ons geboorte boeket straalt elegantie en tederheid uit door het gebruik van zachte pastelkleuren. Elk bloemstuk wordt met zorg en aandacht samengesteld, waarbij we alleen de mooiste bloemen selecteren. De combinatie van verschillende soorten bloemen in dit boeket zorgt voor een harmonieuze en verfijnde uitstraling.

Het hoogtepunt van dit boeket is ongetwijfeld het schattige blauwe nijntje knuffeltje dat erin is verwerkt. Het voegt een speels en liefdevol element toe aan het geheel, waardoor het boeket extra bijzonder wordt voor de gelukkige ontvanger.

Dit geboorte boeket is niet alleen prachtig om te zien, maar ook symbolisch betekenisvol. Het vertegenwoordigt de vreugde en het geluk dat gepaard gaat met de komst van een nieuw leven. Het is daarom een perfect cadeau om iemand te feliciteren met de geboorte van hun kind.

Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor vrienden, familie of collega's, dit geboorte boeket zal ongetwijfeld indruk maken. Het geeft niet alleen blijk van je goede smaak, maar toont ook je warme en oprechte felicitaties.

Bestel vandaag nog ons geboorte boeket in pastel tinten met blauwe nijntje en maak de geboorte van een nieuw leven onvergetelijk.


Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten