Boeket Hoera het is een Jongen met blauw Nijntje

Fleurop Flowers.NL
40001106
9110023773087
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel Boeket 'Hoera het is een Jongen' met blauw Nijntje

Vier de geboorte van een prachtige babyjongen met ons Boeket "Hoera het is een Jongen" met blauw nijntje! Dit schattige boeket is perfect om de kersverse ouders te feliciteren en hun vreugde te delen.

Het hoogtepunt van dit boeket is natuurlijk het blauwe nijntje. Deze iconische knuffel is geliefd bij kinderen over de hele wereld en zal zeker een glimlach op het gezicht van de kleine spruit toveren. Het zachte pluche materiaal maakt hem heerlijk knuffelbaar en hij zal snel een trouwe metgezel worden voor de kleine jongen.

Naast het nijntje bevat het boeket ook een selectie van prachtige bloemen in verschillende tinten blauw. Denk aan mooie blauwe rozen, frisse blauwe vergeet-me-nietjes en delicate blauwe asters. Samen creëren ze een kleurrijk en levendig arrangement dat symbool staat voor vreugde, liefde en geluk.

Dit boeket wordt zorgvuldig met de hand samengesteld door onze ervaren bloemisten. Ze selecteren alleen de mooiste bloemen van hoge kwaliteit, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een prachtig cadeau geeft. We verpakken het boeket vervolgens netjes in doorzichtig cellofaanpapier, waardoor het direct klaar is om cadeau te geven.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor vrienden, familie of collega's, ons Boeket "Hoera het is een Jongen" met blauw nijntje zal zeker indruk maken. Het is niet alleen schattig en feestelijk, maar ook een blijvende herinnering aan deze speciale gelegenheid.

Bestel vandaag nog ons Boeket "Hoera het is een Jongen" met blauw nijntje en maak iemand gelukkig met dit prachtige cadeau!


Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag) iets hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten