Nijntje, Corduroy Roze 27 cm

Fleurop Flowers.NL
600398112
9110023773179
Bestel
  • Beschrijving
  • Informatie

Schattige Nijntje knuffel gemaakt van Roze corduroy. Een echte eye-catcher in de babykamer of om lekker mee te knuffelen.

Afmeting : 27 cm

Populair

Nijntje (roze) is het bekendste en populairste personage van Dick Bruna, dat in meer dan 30 boeken voorkomt, veel meer dan enig ander personage dat hij heeft gemaakt. Nijntje (roze) spreekt kinderen over de hele wereld aan en wekt een gevoel van veiligheid. Veel kinderen kunnen zich identificeren met Nijntje (roze) en haar avonturen. Nijntje (roze) is ongecompliceerd en onschuldig. Nijntje (roze) heeft een positieve instelling en staat altijd open voor nieuwe ervaringen.

Let op!

Prijzen inclusief btw en exclusief   bezorg- en behandelingskosten. Vóór 13:00 uur besteld, vandaag geleverd. (zon- en feestdagen uitgezonderd)

In verband met tijdelijke beschikbaarheid-problemen kan het voorkomen dat bloemen, planten, groen materialen of ondergronden moeten worden vervangen. Als dit het geval is met de bestelling  die u heeft uitgekozen, zal onze ervaren bloemist  ervoor zorgen dat de stijl, thema en kleurenschema van uw arrangement wordt bewaard en zal alleen items vervangen van gelijke of hogere waarde. Op vertraging van levering te voorkomen zal het helaas niet altijd mogelijk zijn om u daarvan direct op de hoogte te brengen.

Wijzigingen en kennelijke (druk)fouten voorbehouden.