Geboorte boeket Blij met jou & Nijntje

Fleurop Flowers.NL
F202040
9110023772226
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel dit geboorte boeket 'Blij met jou' & Nijntje

Maak de geboorte van een meisje extra speciaal met dit prachtige Geboorte boeket Blij met jou & Nijntje in roze tinten. Dit schattige en vrolijke boeket is perfect om de komst van een nieuw leven te vieren.

Het boeket bestaat uit een combinatie van zachte roze bloemen, waaronder rozen en gerbera's, die zorgvuldig zijn geselecteerd om een gevoel van tederheid en blijdschap over te brengen. De toevoeging van Nijntje, het iconische konijntje dat geliefd is bij jong en oud, maakt dit boeket extra speciaal.

Dit Geboorte boeket Blij met jou & Nijntje is niet alleen een prachtig cadeau om te geven, maar ook om te ontvangen. Het brengt kleur en vreugde in elke ruimte en symboliseert de vreugde die gepaard gaat met de geboorte van een nieuw familielid.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor vrienden, familie of collega's, dit boeket zal zeker indruk maken. Het wordt geleverd in een stijlvolle verpakking die ervoor zorgt dat het boeket veilig aankomt op de gewenste bestemming.

Bestel nu dit prachtige Geboorte boeket Blij met jou & Nijntje in roze tinten en laat de ontvanger zien hoe blij je bent met de komst van hun kleine wonder.


Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten