Boeket 'Hoera het is een meisje' + Nijntje roze

Fleurop Flowers.NL
40001105
9110023773100
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel bloemen en knuffel om geboorte te vieren.

Vier de geboorte van een prachtig meisje met ons betoverende boeket "Hoera het is een meisje" met roze nijntje! Dit schattige boeket is perfect om de komst van een nieuw leven te vieren en ouders te feliciteren met hun kleine prinses.

Ons boeket bevat een combinatie van zorgvuldig geselecteerde roze bloemen, die symbool staan voor tederheid, liefde en vreugde. De kleurencombinatie zorgt voor een warme en levendige uitstraling, waardoor dit boeket echt opvalt in elke ruimte.

Maar dat is nog niet alles! Het boeket wordt vergezeld door het iconische nijntje knuffelkonijn in hetzelfde roze tintje. Deze schattige knuffel zal ongetwijfeld de favoriete metgezel worden van de pasgeboren baby en haar ouders.

Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een babyshower, kraamfeest of gewoon om je gelukswensen over te brengen aan de nieuwe ouders, ons boeket "Hoera het is een meisje" met roze nijntje zal gegarandeerd indruk maken.

Onze bloemisten werken nauwkeurig en met passie om ervoor te zorgen dat elk boeket vers en prachtig gearrangeerd is. We gebruiken alleen de beste kwaliteit bloemen, zodat je er zeker van kunt zijn dat dit cadeau lang meegaat en dagelijks plezier brengt aan de ontvangers.

Bestel vandaag nog ons boeket "Hoera het is een meisje" met roze nijntje en maak deze speciale gelegenheid nog memorabeler. We bezorgen het boeket snel en veilig bij de gewenste locatie, zodat je met een gerust hart kunt genieten van dit prachtige geschenk.

Laat je liefde en blijdschap stralen met ons betoverende boeket "Hoera het is een meisje" met roze nijntje. Bestel nu en maak de wereld van de nieuwe ouders compleet!


Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten