Geboorte Boeket Veldbloemen & Nijntje

Fleurop Flowers.NL
F202042
9110023773094
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel dit mooie geboorteboeket Veldbloemen & Nijntje

Op zoek naar een uniek en betekenisvol cadeau voor een pasgeboren baby? Het Geboorte Boeket Veldbloemen & Nijntje is de perfecte keuze! Dit prachtige boeket combineert de schoonheid van kleurrijke veldbloemen met het schattige karakter van Nijntje.

Wat dit boeket echt bijzonder maakt, is het schattige Nijntje knuffeltje dat erbij geleverd wordt. Dit geliefde konijnfiguurtje is al tientallen jaren een favoriet onder kinderen over de hele wereld. Het zal ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van de kleine ontvanger toveren.

Het Geboorte Boeket Veldbloemen & Nijntje wordt geleverd in een stijlvolle verpakking die geschikt is om direct als geschenk te geven. Of het nu voor familie, vrienden of collega's is, dit boeket zal gegarandeerd hun hart veroveren en hen laten weten hoezeer je om hen geeft.

Naast zijn esthetische waarde heeft dit boeket ook praktische voordelen. De bloemen zijn van hoge kwaliteit en met zorg geselecteerd, zodat ze lang meegaan en langdurig plezier bieden. Bovendien wordt het boeket geleverd met verzorgingstips, zodat zelfs degenen zonder groene vingers er goed voor kunnen zorgen.

Dus waar wacht je nog op? Verras de kersverse ouders met het Geboorte Boeket Veldbloemen & Nijntje en laat hen zien hoeveel je om hen geeft. Met zijn prachtige bloemen en schattige knuffeltje is dit cadeau een blijvende herinnering aan een bijzondere gelegenheid. Bestel vandaag nog en maak indruk met dit betekenisvolle geschenk!


Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten