Geboorte boeket Trots op jou & Nijntje

Fleurop Flowers.NL
F202039
9110023773117
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel dit geboorte boeket Trots op jou & Nijntje

Breng vreugde en liefde in het leven van een pasgeboren baby met het prachtige geboorte boeket "Trots op jouw met roze nijntje". Dit schattige en kleurrijke boeket is perfect om de komst van een nieuw familielid te vieren.

Het geboorte boeket is zorgvuldig samengesteld met bloemen van topkwaliteit, waaronder roze rozen en delicate gipskruid. Deze bloemen symboliseren tederheid en vriendschap, wat perfect past bij de gelegenheid. Het boeket wordt aangevuld met een schattig knuffeltje van Nijntje, dat de aandacht trekt en een speels element toevoegt aan het cadeau.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor kersverse ouders of als decoratie voor een babyshower, dit geboorte boeket zal zeker indruk maken. De combinatie van frisse bloemen en het iconische figuurtje van Nijntje creëert een uniek geschenk dat warmte en geluk uitstraalt.

Niet alleen is dit boeket visueel aantrekkelijk, maar het straalt ook duurzaamheid uit. We werken samen met lokale telers die zich inzetten voor milieuvriendelijke teeltmethoden. Op deze manier kunnen we niet alleen mooie producten aanbieden, maar ook bijdragen aan het behoud van onze planeet.

Het geboorte boeket "Trots op jouw met roze nijntje" is verpakt in een stijlvolle doos om ervoor te zorgen dat het veilig en vers bij de ontvanger aankomt. Het kan worden bezorgd op elk gewenst adres, waardoor het een handige optie is voor diegenen die ver weg wonen of niet in staat zijn om persoonlijk langs te komen.

Vier deze speciale gelegenheid met een cadeau dat blijvende herinneringen zal creëren. Bestel vandaag nog het geboorte boeket "Trots op jouw met roze nijntje" en toon je liefde en vreugde voor de pasgeboren baby en zijn trotse ouders.


Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten