Boeket "Fijne Moederdag"

Fleurop Flowers.NL
10801111
9110023778198
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel boeket "Fijne Moederdag"

Het "Fijne moederdag" boeket is een favoriet bij alle moeders! Dit prachtige boeket bevat een mix van bloemen in zachte pasteltinten en heldere kleuren, waaronder rozen, chrysanten, gerbera's en meer. Het resultaat is een elegant en stijlvol boeket dat perfect is om te geven aan je moeder op Moederdag. Verras je moeder met dit mooie boeket en laat haar zien hoe speciaal ze voor je is!

Een boeket dat perfect is voor liefhebbers van verrassingen is "Fijne moederdag"! Het wordt met de hand samengesteld en gebonden door een lokale bloemist, waardoor elk boeket uniek is. Dit boeket is een gebonden boeket met een wisselende samenstelling, zodat je elke keer weer een nieuwe ervaring hebt. Het is wel belangrijk om te weten dat de daadwerkelijke samenstelling van het boeket kan afwijken van de afbeelding op basis van seizoen en beschikbaarheid van sommige bloemen. Dus als je op zoek bent naar een prachtig boeket dat keer op keer verrast, dan is "Fijne moederdag" de perfecte keuze!

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips voor Boeket Fijne Moederdag

Of je nu van plan bent om dit boeket voor jezelf te kopen of om het als cadeau te geven aan jouw moeder, schoonmoeder of oma, deze video biedt alle informatie die je nodig hebt. We geloven dat bloemen een geweldige manier zijn om vreugde en kleur toe te voegen aan je leven, en we willen graag onze kennis en passie met je delen.


Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.

Gerelateerde Producten