Boeket Liefdevol moment

Fleurop Flowers.NL
10001155
9110023775524
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Boeket Liefdevol moment bestellen

Breng je liefdevolle boodschap op een prachtige manier over met het boeket Liefdevol moment. Dit betoverende boeket is een waar plaatje om naar te kijken, met zijn combinatie van roze, rood en lila tinten.

Het boeket Liefdevol moment is met veel liefde en zorg samengesteld door onze lokale vakbloemist. We gebruiken alleen de mooiste, dagverse seizoensbloemen van dit moment, zodat je altijd verzekerd bent van een boeket van de hoogste kwaliteit.

Ben je op zoek naar de ultieme verrassing? Bestel dan direct onze bijpassende vaas, zodat de ontvanger het boeket gelijk in een prachtige setting kan bewonderen. Of voeg een extra zoete touch toe met onze heerlijke bonbons of chocolade.

Of je nu iemand wilt feliciteren, bedanken of gewoon wilt laten weten dat je aan ze denkt, het boeket Liefdevol moment is de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en laat je liefdevolle boodschap stralen met dit prachtige boeket.

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.

Gerelateerde Producten