Moederdag bloemstuk

Fleurop Flowers.NL
30001010
9110023770789
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Een mooi Moederdag bloemstuk bestellen.

Verras je moeder op Moederdag met een prachtig bloemstuk! Onze Moederdag bloemstukken zijn speciaal ontworpen om je moeder te laten stralen op haar speciale dag. Met zorgvuldig geselecteerde bloemen en een elegant ontwerp, zal dit cadeau zeker indruk maken.

Onze Moederdag bloemstukken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je het perfecte bloemstuk kunt kiezen dat past bij de persoonlijkheid en smaak van je moeder. Of ze nu houdt van klassiek en romantisch of juist van modern en trendy, wij hebben voor ieder wat wils.

Wanneer je bij ons een Moederdag bloemstuk bestelt, kun je erop vertrouwen dat je moeder alleen de meest verse en mooiste bloemen ontvangt. Onze ervaren bloemisten stellen elk bloemstuk met de hand samen, met oog voor detail en vakmanschap. We gebruiken alleen de beste kwaliteit bloemen, zodat het bloemstuk lang mooi blijft en je moeder er nog lange tijd van kan genieten.

Het bestellen van een Moederdag bloemstuk is eenvoudig en gemakkelijk. Kies gewoon het bloemstuk dat je wilt, voeg een persoonlijke boodschap toe en geef de gewenste bezorgdatum op, namelijk Moederdag! We zorgen ervoor dat het bloemstuk op tijd en met zorg wordt bezorgd, zodat je moeder op haar speciale dag kan genieten van dit prachtige cadeau.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een Moederdag bloemstuk en laat je moeder zien hoeveel ze voor je betekent. Maak van Moederdag een onvergetelijke dag met een bloemstuk dat haar hart zal verwarmen en haar zal laten glimlachen.

Let op: de samenstelling en ondergrond kunnen afwijken van de afbeelding, afhankelijk van beschikbaarheid.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.

Gerelateerde Producten