Boeket "Cadeaupakket "De luxe"

40001112
9110023776521
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel boeket "Cadeaupakket "De luxe"

Verwen jouw moeder op Moederdag met dit prachtige boeket "Cadeaupakket "De luxe"Het boeket is samengesteld met zachte roze tinten en bevat onder andere mooie rozen en andere bloemen die perfect passen bij deze speciale dag. Daarnaast wordt er bij het boeket eerlijk chocolade geleverd, verpakt in een mooie doos. Een cadeau waar jouw moeder zeker van zal genieten! Inclusief bijpassende glazen vaas

Een boeket dat perfect is voor liefhebbers van verrassingen is "Cadeaupakket "De luxe"Het wordt met de hand samengesteld en gebonden door een lokale bloemist, waardoor elk boeket uniek is. Dit boeket Voor "Cadeaupakket "De luxe" is een gebonden boeket met een wisselende samenstelling, zodat je elke keer weer een nieuwe ervaring hebt. Het is wel belangrijk om te weten dat de daadwerkelijke samenstelling van het boeket Voor "Cadeaupakket "De luxe" kan afwijken van de afbeelding op basis van seizoen en beschikbaarheid van sommige bloemen. Dus als je op zoek bent naar een prachtig boeket dat keer op keer verrast, dan is "Cadeaupakket "De luxe" de perfecte keuze!

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Misschien ben je geïnteresseerd in