Boeket Surprise Surprise! - verrassingsboeket

Fleurop Flowers.NL
E10801110
9110023774879
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel boeket "Surprise Surprise"

Op zoek naar een verrassend cadeau? Dan is het "Surprise Surprise" boeket de perfecte keuze! Dit boeket is een echte verrassing voor zowel de afzender als de ontvanger, want de samenstelling van het boeket blijft geheim tot het moment van ontvangst. Het boeket bevat een mooie mix van kleurrijke bloemen en groen, waaronder rozen, gerbera's, lelies en meer. Dit boeket zal gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren!

Een boeket dat perfect is voor liefhebbers van verrassingen is "Surprise Surprise"! Het wordt met de hand samengesteld en gebonden door een lokale bloemist, waardoor elk boeket uniek is. Dit boeket is een gebonden boeket met een wisselende samenstelling, zodat je elke keer weer een nieuwe ervaring hebt. Het is wel belangrijk om te weten dat de daadwerkelijke samenstelling van het boeket kan afwijken van de afbeelding op basis van seizoen en beschikbaarheid van sommige bloemen. Dus als je op zoek bent naar een prachtig boeket dat keer op keer verrast, dan is "Surprise Surprise" de perfecte keuze!  

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten